KÖPVILLKOR

Priser och betalning

Priserna anges inklusive moms.

Betalning med kreditkort (eller med Paypal-saldo) kan göras genom Paypal. Det är endast Paypal som då hanterar kreditkortsuppgifterna. Paypal använder en säker krypterad överföring.

För att göra upp om betalning på annat sätt, till exempel plusgiro, skriv till info@beregond.se.

Leveranser

När jag fått en beställning skickar jag en bekräftelse och säger hur snart leveransen kommer att ske. Normalt skickar jag det beställda under samma vecka.

Personuppgifter

När du gör en beställning godkänner du att jag lagrar och använder nödvändiga uppgifter (som namn och adress) för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen rätt att få del av den information som jag har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort.

Ångerrätt

Din ångerrätt gäller under 14 dagar (ångerfristen). För att utnyttja den måste du klart meddela mig att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag jag lämnat information.Du ska returnera varan till mig. Varan får inte vara använd utöver att du försiktigt undersökt den.

Jag ska, om du utnyttjat din ångerrätt, återbetala vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då jag fick tillbaka varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan.

Om varan jag skickar till dig är defekt eller det är fel vara ska du meddela detta och skicka tillbaka den. Jag ska då ersätta din returkostnad och skicka dig en vara utan fel.

J.R.R. Tolkien: Bilbos sista sång

Översatt av BeregondBilbos sista sång

Av de hobbitar som Tolkiens läsare får umgås med är det Bilbo som är språkmannen och poeten. I slutet av Ringarnas herre seglar han i sällskap med Frodo bort över havet på ett alviskt skepp. Tolkien lät Bilbo tolka avskedsstunden i en sång. Den korta texten, tre åttaradiga strofer, utgavs året efter Tolkiens död i form av en affisch och finns på engelska även som bilderbok, men har aldrig ingått i någon av de övriga böckerna. Bilbos sista sång förmedlar hans längtan efter vila, sinnesintrycken på det avgångsklara skeppet, och en högstämd förväntan inför resan till det välsignade riket i väster.

För första gången utkommer nu en svensk översättning, i en folder som även innehåller en introduktion till dikten.

Foldern är ett dubbelvikt styvt blad (4 sidor), 15,5 ✕ 22,5 cm.
ISBN 978-91-637-7442-3.

Pris 20 kr.

För 30 kr får du ett exemplar som skickas till önskad adress inom Sverige. För att göra en direktbeställning och betala med kreditkort (eller med Paypal-saldo) ska du först godkänna de okomplicerade köpvillkoren (se vänsterspalten). Klicka isåfall nedan!

Jag godkänner köpvillkoren.

För att beställa mer än ett exemplar, beställa till en adress utanför Sverige, eller för att betala på annat sätt än med kreditkort, skriv till info@beregond.se.